Mini-macarale

 
INDUSTRIAL ACCESS SA - Divizia de access si lucru la inaltime
en ro

IAPA 2013

 

ARI

 

ERA

 

IPAF

 

ARA

 

Discount 5% pentru comenzi online

 

 

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 

 

Finantare prin BRD Sogelease IFN S.A.

 

Finantare prin BRD Sogelease IFN S.A.

 

 

 


 

Industrial Access SA -
Divizia de access si lucru la inaltime

Telefon: +4021 313 02 00
Mobil:    +40 788 NACELA

 

Contact form

 

Inchirieri nacele, inchirieri platforme ...www.industrialaccess.ro

 

inchirieri nacele JLG ...www.nacele-jlg.ro
www.niftylift.ro
www.nacele-geda.ro
Mini-macarale ...www.uniccrane.ro
www.instantupright.ro

 


Despre noi

INDUSTRIAL ACCESS SA

Industrial Access - Solutii la cerere. Nu produse

Industrial Access Romania este liderul de piata in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc) : IA ofera solutii la cheie care garanteaza succesul clientilor sai - oferim exact ce are nevoie clientul, atunci cand are nevoie si doar pentru cat are nevoie.

Incepand cu toamna anului 2008, Industrial Access Romania a introdus pe piata prin noua sa divizie de mica mecanizare o gama de produse noi: generatoare, compresoarede aer si ciocane pneumatice, pompe pentru ape reziduale, generatoare de sudura, turnuri de iluminat, statii de spalat mobile si containere de combustibil diesel.

Industrial Access administreaza o flota cu peste 600 de utilaje (Decembrie 2008), cu o extindere la nivel national, dar si in tarile vecine (Bulgaria, Ungaria si Moldova).

Industrial Access dispune in Romania de doi puncte de lucru in Bucuresti ( A2 Policolor si  DN5 Jilava) si alte sapte in tara (Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Brasov  si Craiova) cu scopul declarat de a oferi un raspuns mult mai rapid si mai ieftin clientilor sai, prin reducerea costurilor de transport pana la clientul final. Reteaua noastra de depozite si service este in continua extindere si in cursul anului 2009 vom deschide inca trei puncte de prezenta.

Industrial Access Romania reprezinta solutia perfecta pentru orice companie care activeaza pe piata industriala, comerciala, insitutionala si a constructiilor, care necesita acces, lucru la inaltime si utilaje de mica mecanizare.

Solutiile de inchiriere oferite de Industrial Access Romania se bazeaza pe o structura de service foarte bine dezvoltata la nivel national, ce garanteaza interventia in teren in maxim 24h de la sesizarea clientului cu ateliere mobile echipate la standard de producator, orice reparatie fiind realizata in termen de maxim 48h, indiferent de cauza defectiunii – datorita dimensiunilor flotei putem asigura oricand si oriunde in Romania echipamente de rezerva. Astfel garantam clientilor nostri cel mai bun raport calitate / pret / timp efectiv de lucru din Romania.

 

UNIC CRANES

Bine ati venit la GGR UNIC, locul   mini- macaralelor cele mai compacte din lume. GGR UNIC ofera o gama completa de mini- macarale pe senile,  echipamentul de ridicare perfect  ori de cate ori accesul este restrictionat sau spatiul de lucru este limitat.
Mini - macaralele  noastre au flexibilitatea si capacitatea necesara pentru a putea  fi folosite intr-o  gama mare de  aplicatii de la  ridicarea in subteran  la lucrari de calea ferata.
Noi va oferim echipamentul  de ridicare, ideal pentru a lucra in spaţiu limitat. Mini - macarale GGR UNIC sunt specialiste în ridicarea obiectelor  grele,  variind de la generatoare  la pietre funerare  şi orice altceva între ele.
Fie ca aveti nevoie de echipament de ridicare pentru o singură  data, sau pentru mai multe proiecte, GGR UNIC va ofera atat de mini macarale pentru vanzare cat şi macarale pentru inchiriere.
Noi nu va furnizam  doar tehnologie pentru ridicare; GGR UNIC, va ofera de asemenea, consultanta tehnica  de specialitate. Puteti profita de  consultare fara nici  o obligatie si, dacă este cazul, putem face  un studiu  in santier pentru a va oferi solutia care se potriveste   nevoilor dumneavoastra.
Uitati-va la site-ul nostru, la gama noastra variata de echipamente şi accesorii de ridicare.
GGR UNIC nu numai ca ofera o gamă completă de mini - macarale paianjen, va ofera de asemenea,  instruire CPCS A66 , precum şi suport tehnic si de intreţinere macara.